Seguici su Facebook
ALE2 & ALE4
PASTRUES PA KLOR
Gallery
ALE 2 & ALE 4 - Paketa ne 1000 ml
Produkte për hidromasazhe të privuara nga klori, me baze kripërash katërsore amoni dhe hidrogjen peroksid. Janë efikase kundra amebave këpurdhave, myshkut, baktereve gram-pozitive, e gram-negative. Hidhet direkt në vaskë në 2 masa ALE2 e 4 masa ALE4 per çdo 1.000litra ujë përpara se të vihet në punë hidromasazhi.
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical