Seguici su Facebook
SKIN SAVE
DIZINFEKTANT KUNDËR MUSHKONJAVE AROMATIK
Gallery
SKIN SAVE - Paketa ne 25,0 - 10,0 - 5,0 - 1,0 kg
Kundra mushkonjave, i profumuar me bazë vajrash esenciale natyrale. Ipoalergjike, largues për mushkonja dhe insekte. Përdoret si larës dyshemeje duke shkrire 50gr/10 lt uje. I përshtatshëm për dyshemenë në bord të pishinës, si edhe në pishina të mbyllura.
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical