Seguici su Facebook
SWINTER
SHKATËRRUES ALGASH I LËNGSHËM
Gallery
SWINTER - Paketa ne 25,0 - 10,0 - 5,0 - 1,0 kg
Lëngu çdimërues, ideal për paraprirjen e algave, baktereve si dhe kalçifikimit të kalkarit. Përdoret kur temperatura është më pak se 16-17 grade. Doza mesatare: 30-50cc/m3 në mbyllje të pishinës.
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical