Seguici su Facebook
CLORO GEL
KLOR NË XHEL
Gallery
CLORO GEL - Paketa ne 1,0 kg
Klor në formë xheli, dizinfektues, higjenizues dhe zbardhues. Bën shkrirje të shpejtë, ideale për pastrimin e sipërfaqeve vertikale.
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical