Seguici su Facebook
TERMINATOR
PASTRUES I YNDYRËRAVE NË FORMË DETERGJENTI
Gallery
TERMINATOR - Paketa ne 25,0 - 10,0 - 5,0 - 1,0 kg
Detergjent pastrues yndyrash, i lëngshëm, hiper i përqëndruar, i përshtatshëm për pastrimin e çdo lloj sipërfaqeje. I shkëlqyer për të larguar papastërtitë që krijohen në bazë të linjës së notimit në muret e pishinës dhe /ose për pastrimin e trupave mbulues ose aksesorë të tjerë.
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical