Seguici su Facebook
DIKAVIL
çNGURROSËS PASTRUES NË FORMË DETERGJENTI
Gallery
DIKAVIL - Paketa ne 25,0 - 10,0 - 5,0 - 1,0 kg
Detergjent gërryes i lëngshëm me bazë acidi, ideal për pastrimin e vaskës bosh, dyshemeve si dhe shërbime që presupozojne depozita me bazë kalkare.
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical