Seguici su Facebook
BLU'D
VEPRUES I LËNGSHËM NDAJ MYKUT
Gallery
BLU'D - Paketa ne 5,0 - 1,0 kg
Lëng antimikotik, me bazë kripëra katërsore amoni, me fuqi të ulët shkumëse. Ideale për të parandaluar e luftuar lindjen e infeksioneve mikotike, sikurse edhe infeksione të tjera lëkure, lehtësisht të gjetura në të gjitha ato sipërfaqe ku ecet me këmbë zbathur si në bordin e vaskës dhe në dushet e shërbimit, etj. Doza mesatare e përditëshme: 5gr/m3 ujë. Përdorimi: me dorë në puseta.
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical