Seguici su Facebook
S4000
REDUKTUES I LËNGSHËM I PH-PEHASHIT
Gallery
S4000 (pH -) Paketa ne 25,0 - 10,0 - 5,0 - 1,0 kg
Reduktues i lëngshëm I pH me bazë acide. Nuk i ngre vlerat e klorureve. Konsumi është në funksion të ngurtësisë. Doza mesatare 15gr/m3 redukton prej 0,1 vlerën e pH dhe hidhet direkt me dorë në vaskë, I tretur më parë nëpërmjet një pompe dozuese.
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical