Seguici su Facebook
E40
ANTIKALKAR KUNDËRGËRRYES I LËNGSHËM
Gallery
E40 - Paketa ne 25,0 - 10,0 - 5,0 - 1,0 kg
Lëngu antikalkar sekuestrues i metaleve të ujit. Ideal për paraprirjen e depozitimit të kalkarit dhe ngjyrosjen jeshile-kafe të paevitueshme ndaj pranisë së ujit të hekurit, bakrit, mërkurit, manjezit, si dhe/ose metaleve të tjera. është i përdorueshëm njëkohësisht si për depozitat egzistuese të kalkares si edhe për depozitat metalike të oksigjenuara (ndryshk). Dozat: nga 35-60gramë për çdo 1m3 ujë hidhet direkt në vaskë në funksion të fortësise si dhe të metaleve të pranishme në ujë.
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical