Seguici su Facebook
T20 YELLOW LABEL
KUNDËRVEPRUES I PARFUMOSUR NDAJ ALGAVE
Gallery
T20 YELLOW LABEL - Paketa ne 25,0 - 10,0 - 5,0 - 1,0 kg
Lëng antialgash shkëlqyes i profumuar dhe i përqëndruar me bazë kripërash katërsore amoni me fuqi të ulët shkumëse, dermokompatibile, I përdorueshëm edhe në hidromasazh. I treguar vetëm për parandalimin e algave dhe amebave edhe për sjelljen e ujit në kushtet ideale. Përdorimi : drejtë përsëdrejti në vaskë 10gr/m3 uje.
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical