Seguici su Facebook
S9200
REDUKTUES I FORTË PËR PH - PEHASHIN
Gallery
S9200 ( pH -) Paketa ne 25,0 - 15,0 - 7,5 - 1,8 kg
Reduktues i lëngshëm I pH me bazë acide. Nuk i ngre vlerat e klorureve. Konsumi është në funksion të ngurtësise. Doza mesatare 10gr/m3 redukton prej 0,1 vlerën e pH dhe hidhet direkt me dorë në vaskë I tretur më parë nëpërmjet një pompe dozuese.
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical