Seguici su Facebook
ALE6
KLOR NË 6 VEPRIME
Gallery
ALE6 - Paketa ne 10,0 - 5,0 - 1,4 kg
Klor me 6 veprime të kombinuara në tableta të mëdhaja prej 200gr me shkrirje të ngadaltë: Klor flokulantë, antialga, antishkumë, stabilizatore e pH si dhe të antimikotikut .është ideale për menaxhimin korrekt të pishinave me kapacitet të vogël dhe të mesëm kryesisht për pishinat mbi toke. Dozimi: një tablete çdo 30m3 ujë direkt në skimers nëpërmjet dozatoreve lundrues.
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical