Seguici su Facebook
MABO
ANTIKALKAR, ANTIGËRRYES NË FORMË SOLIDE
Gallery
MABO - Paketa ne 5,0 - 1,0 litri
Antikalkare dhe rekuperues i metaleve të ujit në përdorim. Ideale për paraprirjen e depozitimit të kalkares dhe ngjyrosjen e verdhë-kafe e paevitueshme ndaj pranisë së ujit të hekurit, bakrit, mërkurit, manjezit, si dhe/ose metaleve të tjera. është i përdorueshëm njëkohësisht si për depozitat egzistuese të kalkares ashtu edhe për depozitat e oksigjeneve metalike me ndryshk. Dozat: nga 1 deri ne 3 lt për çdo 100m3 ujç të hidhet direkt në vaskë në funksion të fortësisë, si dhe të metaleve të pranishme në ujë.
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical
CAG Chemical